Wiekość czcionki
+
Wiekość czcionki
++
Wiekość czcionki
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis
seria Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
O nas
Rada Naukowa i Redakcja
Nasi Recenzenci
Wydania
Bieżące
Wydanie 372(71) 2024
Najnowsze wydania
Wydanie 371(70) 2024
Wydanie 370(69) 2024
Wydanie 369(68) 2023
Wydanie 368(67) 2023
Archiwum
Dla Autorów
Etyka wydawnicza
English
Wydanie 272(11) 2009
Wydanie 271(10) 2009
Wydanie 274(12) 2009
Oryginalne prace twórcze
Analiza składu chemicznego i wartości odżywczej białka zbóż pochodzących z gospodarstwa ekologicznego
Kazimierz Bobko, Roman Petryshak, Izabela Jaskowska, Wioletta Biel
Abstrakt
Walory i stan parku w Strudze nad rzeką Płonią w Szczecinie
Małgorzata Nowakowska
Abstrakt
Wpływ dodatku cukru i soli kuchennej na barwę przecieru marchwiowego podczas sterylizacji
Robert Iwański, Sylwia Przybylska, Grzegorz Tokarczyk
Abstrakt
Wpływ dodatku marchwi na barwę rozdrobnionego mięsa z płoci
Robert Iwański, Sylwia Przybylska, Grzegorz Tokarczyk
Abstrakt
Wpływ powietrza i dodatku soli metali na zmiany barwy przecieru pomidorowego podczas sterylizacji
Robert Iwański, Sylwia Przybylska, Grzegorz Tokarczyk
Abstrakt
Wpływ rodzaju opakowania na wybrane zmiany fizyczne mielonek mięsnych w czasie zamrażalniczego przechowywania
Grzegorz Szczepanik, Magdalena Ogiejko, Agata Bakan
Abstrakt
Dynamika procesu marynowania mięsa rozmrożonych śledzi bałtyckich i atlantyckich
Mariusz Szymczak, Edward Kołakowski, Grzegorz Tokarczyk
Abstrakt
Wydanie 271(10) 2009
Wydanie 274(12) 2009
Bieżące
Wydanie 372(71) 2024
Najnowsze wydania
Wydanie 371(70) 2024
Wydanie 370(69) 2024
Wydanie 369(68) 2023
Wydanie 368(67) 2023
Archiwum